Het gezicht achter
Waldon

Oog voor jou en een neus voor werknemerswelzijn

Team Waldon

Ons team

Ellen
Ellen

Ellen

CEO
Als oprichter van Waldon zorgt Ellen ervoor dat ons team je maximaal ondersteunt. Ze heeft dan wel een globale visie, maar vindt nabijheid en betrokkenheid cruciaal.
Arno
Arno gekke foto

Arno

IT & Operations Director
Arno ziet er voortdurend op toe dat ons digitaal platform helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. En die van jouw medewerkers.
Eva
Eva

Eva

Customer Success & Innovation Director
Eva ondersteunt je in de uitvoering van een algemeen plan van aanpak. Ook zorgt ze ervoor dat onze programma’s elkaar aanvullen, zodat ze helemaal voldoen aan jouw wensen.
Rémy
Rémy

Rémy

Marketing & Communication Director
Rémy adviseert en helpt je bij de communicatie vanuit het platform naar jouw medewerkers toe. Verder waakt hij er ook over dat de inhoud altijd nuttig, gevarieerd en interessant blijft.
Marleen
Marleen

Marleen

Business Development Director
Voor inspiratie tot een duurzame welzijnsstrategie in jouw organisatie kan je terecht bij Marleen. Ze begeleidt je in een aanpak die voldoet aan de behoeften van elke medewerker.
Elisa
Elisa

Elisa

IT Manager - Design & UX
Als lid van het platformontwikkelingsteam zorgt Elisa ervoor dat jouw medewerkers van een naadloze digitale ervaring genieten.
Rani
Rani

Rani

Corporate Wellbeing Expert
Binnen het Customer Success & Innovation Team helpt Rani bij de ontwikkeling, implementatie en analyse van nieuwe producten. Hiervoor doet ze beroep op de kennis uit haar opleiding Arbeids- & Organisatiepsychologie.
Pieter
Pieter

Pieter

Corporate Wellbeing Manager
Dankzij zijn academische achtergrond en ervaring in welzijn treedt Pieter op als vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf. Hij helpt je een strategie op maat te bepalen die aansluit bij de werkelijke behoeften van jouw werknemers.
Lola
Lola

Lola

All-round Marketeer
Lola is onze veelzijdige marketeer die met creativiteit, strategisch inzicht en veel passie doeltreffende strategieën bedenkt en de merkgroei van Waldon stimuleert
Christophe
Christophe

Christophe

Corporate Wellbeing Expert
Christophe zorgt met zijn expertise in verschillende gezondheidsdomeinen en holistische visie op gezondheid, voor een vlotte ondersteuning binnen het welzijnsbeleid van jouw organisatie.
Mieke
Mieke

Mieke

HR & Operations Manager
Binnen Waldon draagt Mieke haar steentje bij om vlotheid qua administratie & HR te garanderen. Ze is een echte teamplayer dankzij haar people skills & hands-on mentaliteit.
Maryse
Maryse

Maryse

Corporate Wellbeing Manager
Met een focus op welzijn op het werk creëert Maryse een ondersteunende omgeving in jouw bedrijf, waar gezondheid en werkgeluk hand in hand gaan.
Matthias
Matthias gekke foto

Matthias

Corporate Wellbeing Manager
Matthias streeft naar welzijn op het werk met Waldon. Hij is toegewijd aan het creëren van een werkomgeving waar fysieke en mentale gezondheid centraal staan.
Félipe
Felipe gekke foto

Felipe

IT Manager - Data & Operations
Felipe ondersteunt jouw bedrijf bij het vertalen van noden naar innovatieve IT-oplossingen. Zo garandeert hij een leuke ervaring op My Health Partner voor al je medewerkers.
Tineke
Tineke

Tineke

Corporate Wellbeing Manager
Tineke is bijzonder vertrouwd met wetenschappelijk onderbouwde praktijken die organisaties voorzien van wendbaarheid en veerkracht. Zo inspireert en ondersteunt ze onze klanten in hun welzijnsaanpak.

Is werknemerswelzijn ook jouw missie?

We maken er samen werk van!

Hou me op de hoogte