Welzijn met een
missie

Waldon leidt je slim naar de meest gemotiveerde versie van je medewerkers
Team Waldon

Vroeger AG Health Partner, vandaag Waldon

Meer weten over de oorsprong van Waldon?

Werknemerswelzijn volgens Waldon: onderbouwd én vertrouwd

Je werk raakt de kern van wie je bent. Het is een plek waar uitdagingen, nieuwe ervaringen en kansen vorm krijgen. De drijvende kracht achter je professionele en persoonlijke groei, al is dat in de realiteit geen garantie. Dit vereist een optimaal welbevinden in elke betekenis van het woord: mentaal, fysiek en sociaal. En dat is precies waar Waldon weet van aanpakken. 

Wist je dat Waldon een onderdeel is van AG Beyond SA? Wat ooit ontstond onder de noemer AG Health Partner, ken je vandaag als Waldon. Een eigen naam, identiteit en nieuwe look en feel, maar nog altijd met AG Beyond (en zo ook AG Insurance) als onze meest trouwe supporter. 

 

Een aanpak met impact

Je ziet het aan de evidence-based en analytische aanpak. Je voelt het in onze klantverhalen. Je merkt het aan je medewerkers. Ja, Waldon gaat voor een maximale ROW (Return on Wellbeing). 

Impact nemen we dus heel serieus. Omdat we investeren in mensen, doen we dat ook in wetenschappelijk onderzoek. Daarvoor werken we regelmatig samen met bewezen experten. 

Ellen noteert een stappenplan

Mensen als middelpunt

Volgens Waldon gaat welzijn hand in hand met menselijkheid. Mensen zijn de motivatie achter alles wat we doen. Deze waarde komt tot leven door onze open, inclusieve omgeving. Eentje die alle perspectieven en belangen verwelkomt, maar ze ook behartigt. 

Tegelijk zien we gemotiveerde en betrokken medewerkers als een samenspel. Dat vertaalt zich naar een transversale werking, met transparante communicatie. We geloven in 'voor' én 'mét jou'. Want een organisatie kan dromen, maar de community verwezenlijkt ze.

Deelnemers roadshow

Onbegrensd optimisme

Bij Waldon kijken we naar welzijn op een wetenschappelijke, maar optimistische manier. Ons DNA wordt sterk gekleurd door vooruitgangsoptimisme. Onze visie? Elke moeilijkheid is een mogelijkheid. En het punt van falen is een kantelpunt, waarbij obstakels plots groeikansen worden. Een dynamisch proces van leren, en later ook floreren. 

Maar je horizon verbreedt alleen met een duidelijke stip erop. Een helder, maar gemeenschappelijk doel. Samen gaan we voor de meest gemotiveerde en betrokken versie van jezelf en je medewerkers. 

 

Lachende vrouw

Hou me op de hoogte