Huisregels LinkedIn

1) Wat vind je op deze pagina?

Op deze pagina vind je nuttige informatie, handige tips en projecten die door Waldon in heel België worden ondersteund, met een speciale focus op wellzijn en preventie. 

Voor ons is het belangrijk om deze informatie met jou te delen op LinkedIn. Jouw feedback is dus altijd welkom: aarzel niet om te liken, te delen of te reageren. 

Waldon kan echter geen garantie geven wat betreft de nauwkeurigheid, de overeenstemming, de volledigheid, de actualiteit of de geschiktheid voor een specifieke situatie van de informatie en het materiaal op dit platform en op de websites waarnaar wordt verwezen. Evenmin garandeert Waldon de betrouwbaarheid en integriteit van de bronnen op dit platform of op de websites waarnaar wordt verwezen. De informatie op dit platform is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Binnen de grenzen van de wet kan Waldon in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of eventueel verlies als gevolg van de toegang tot, de raadpleging of het gebruik van de informatie, gegevens, webpagina's en publicaties op dit platform. 

2) Good practices: enkele regels

Met het oog op een gebruiksvriendelijke en respectvolle ruimte voor gesprekken en het uitwisselen van ideeën, is het belangrijk dat iedereen de onderstaande gedragsregels in acht neemt: 

- Bescherm je privacy: vermeld je persoonsgegevens of die van derden niet in het openbaar (naam, voornaam, telefoonnummer, adres, e-mailadres …) 

- Houd je aan de gebruiksregels van Instagram 

- Blijf beleefd en publiceer geen: 

· beledigende, mensonwaardige of pornografische berichten 

· xenofobe, racistische of beledigende berichten in het algemeen 

· informatie over een andere gebruiker verstrekt door een derde 

· berichten die een groot aantal keer worden verspreid (spam) 

· persoonlijke aanvallen tegen en/of leugenachtige berichten over Waldon, een van zijn medewerkers of een andere gebruiker 

· berichten die copyrights schenden of gebruikmaken van een commercieel merk 

· reclameberichten of links naar andere websites 

· berichten die de werking van de technische operaties verstoren of die virussen bevatten of andere applicaties die de informaticasystemen zouden kunnen beschadigen. 

We moedigen het delen van onze publicaties op ons platform sterk aan, op voorwaarde dat de intellectuele-eigendomsrechten van Waldon of van derden worden nageleefd. De informatie, publicaties en gegevens op dit platform zijn beschermd door intellectuele-eigendomsrechten die toebehoren aan Waldon of aan derden. De door Waldon gepubliceerde informatie en het materiaal mogen enkel dienen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, en uitsluitend op voorwaarde dat de verwijzingen naar de intellectuele-eigendomsrechten of andere rechten niet worden geschrapt. 

De commentaren die de bezoekers op dit platform publiceren, geven niet de mening van Waldon weer. Waldon is dan ook niet aansprakelijk voor de publicaties van de bezoekers op dit platform, noch voor de inhoud, noch voor de veiligheid van de websites waarnaar wordt verwezen via een link op dit platform. Waldon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of eventueel verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op de via deze links bezochte websites of in het kader van contracten gesloten op basis van die informatie. 

3) Je privacy

Om je privacy zo goed mogelijk te beschermen, vragen we je om: 

- geen persoonlijke, financiële, contractuele of medische gegevens te bespreken op deze pagina 

- de gebruiksvoorwaarden van Instagram te checken, alsook je eigen privacyparameters op Instagram en Facebook. 

4) Verwerking van je persoonsgegevens op LinkedIn

Als je gebruikmaakt van LinkedIn (bijvoorbeeld door informatie te publiceren en/of je persoonsgegevens mee te delen op dit platform of door louter een pagina op LinkedIn te bekijken), verzamelt LinkedIn Ireland Unlimited Company, met maatschappelijke zetel te Dublin 2, Wilton Place, Wilton Plaza, je persoonsgegevens (bijvoorbeeld via cookies of gelijkaardige technologieën) en verwerkt het deze als verwerkingsverantwoordelijke. Als je gebruikmaakt van LinkedIn, aanvaard je de gebruiksvoorwaarden van LinkedIn (beschikbaar op https://www.linkedin.com/legal/user-agreement?trk=hb_ft_userag) en de eventuele gevolgen. 

Waldon kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gehouden voor de verwerking door LinkedIn van de persoonsgegevens die LinkedIn heeft verzameld via dit platform. Waldon is niet verantwoordelijk voor de gebruiksvoorwaarden van LinkedIn en je eigen privacyinstellingen op LinkedIn. 

In het 'Privacybeleid' van LinkedIn (beschikbaar op https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy#collect) vind je meer informatie over de manier waarop LinkedIn je persoonsgegevens verwerkt als je gebruikmaakt van LinkedIn. 

Daarin staat onder meer vermeld dat LinkedIn jouw gegevens gebruikt om: 

  • zijn diensten aan te bieden en te ontwikkelen; 
  • de functionaliteiten en de inhoud van LinkedIn te personaliseren; 
  • je suggesties te doen; 
  • publiciteit, aanbiedingen en andere gesponsorde inhoud te selecteren en te personaliseren. LinkedIn vermeldt in zijn 'Privacybeleid' dat LinkedIn zowel binnen en buiten zijn diensten op jou afgestemde advertenties toont en dat je keuzes kan maken over gepersonaliseerde advertenties, maar je je niet kan afmelden voor de weergave van andere advertenties.   

Opmerking: Waldon doet een beroep op LinkedIn om het doelpubliek te selecteren van de publicaties van Waldon op zijn LinkedInpagina op basis van leeftijd, plaats, interesses en andere criteria. Voor de selectie van zijn doelpubliek ontvangt en verwerkt Waldon geen persoonsgegevens. Niemand wordt dus identificeerbaar voor Waldon.  

5) Verwerking van je persoonsgegevens door Waldon

Als je je persoonsgegevens aan ons meedeelt via privéberichten op LinkedIn, aanvaard je dat ze worden verwerkt door Waldon, AG Beyond SA, Boulevard Emile Jacqmain 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0894.469.761, als verwerkingsverantwoordelijke. 

We gebruiken die persoonsgegevens enkel om te antwoorden op je privéberichten, overeenkomstig de regelgeving inzake privacy en de Privacyverklaring van Waldon beschikbaar op dit platform en op de website https://www.waldon.be/nl (klik op de knop 'Privacy' onderaan de webpagina). Na een termijn van maximaal 18 maanden verwijderen we deze persoonsgegevens. 

In de Privacyverklaring vind je meer informatie over de manier waarop Waldon je persoonsgegevens verwerkt en over je rechten in verband met je persoonsgegevens. Als je ons je persoonsgegevens meedeelt via dit platform, bevestig je dat je de Privacyverklaring hebt gelezen. 

Opmerking: Waldon gebruikt statistieken om het gedrag van de bezoekers van de LinkedInpagina van Waldon te analyseren om zo de efficiëntie en de verspreiding van zijn publicaties op LinkedIn te meten zodat Waldon je nog interessantere inhoud kan voorstellen op deze pagina. Deze statistieken bevatten enkel geanonimiseerde en geaggregeerde gegevens en worden niet gebruikt door Waldon om een persoon te identificeren of te individualiseren. Het is pas wanneer de gebruiker zijn toestemming heeft gegeven aan LinkedIn dat deze statistieken het openbare profiel van deze gebruiker op LinkedIn bekendmaken aan Waldon. 

6) Hoe kun je ons contacteren?

  • Als u klant bent en informatie wenst over een product of contract, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Waldon via ons contactformulier op https://www.waldon.be/nl. 
  • Als je vragen hebt over onze vacatures of stages, kun je via onze jobsite-sectie op https://www.waldon.be/nl.
  • Een vraag? Een project om met ons te delen? Suggesties? Stuur ons een e-mail op hello@waldon.be

 

Hou me op de hoogte