Het CGWB neemt mentale werkbelasting onder de loep via My Health Partner

Sensibilisering, Trainingen & persoonlijke ontwikkeling, Welzijn stimuleren
CGWB Federale politie

In het kort

De vraag: 

Concrete maatregelen nemen om de mentale werkbelasting van werknemers bij het CGWB (Federele Politie) te verminderen. 

De oplossing:

Tijdelijke toegang tot het My-Health-Partner-platform waar iedere werknemer advies kon inwinnen om hun welzijn op de lange termijn de verbeteren. 

Iets langer

Tijdens de COVID-pandemie en in het kader van het jaaractieplan wilde de interne directie Preventie en Bescherming op het Werk van de Federale Politie concrete maatregelen nemen om de mentale werkbelasting van haar 70 werknemers te verminderen. Het belangrijkste doel was om iedereen een middel te geven om advies in te winnen en om actie te ondernemen om hun welzijn op lange termijn te verbeteren. Omdat ons aanbod mooi aansloot bij hun behoeften, klopten ze aan bij Waldon.  

Wat ze vonden van de samenwerking? Lees gerust even mee:

Gedurende 7 maanden konden we inloggen op het platform "My Health Partner" via een computer of een smartphone, wat een grote toegevoegde waarde was.  Onze medewerkers waardeerden vooral de aangeboden challenges (de Globetrotter Challenge was een groot succes) en de workshops die op afstand konden worden gevolgd en later konden worden herbekeken. We willen het team van Waldon bedanken voor hun beschikbaarheid, de goede opvolging en de goede samenwerking tijdens het hele project.

Computerscherm met My Health Partner

Jouw medewerkerswelzijn ook een boost geven?

Hou me op de hoogte